Kopafbeelding agenda CPB

Agenda

Meldt u aan via E-mail alerts, dan sturen we u een mailbericht zodra er een agenda-item wordt gepubliceerd.

sep 28

PBL en CPB presenteren analyse van het Voorstel voor Hoofdlijnen van het Klimaatakkoord

Op vrijdag 28 september aanstaande presenteren het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en het Centraal Planbureau (CPB) hun analyses van het Voorstel voor Hoofdlijnen van het Klimaatakkoord aan de pers. De presentaties zullen plaatsvinden in Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Vanaf 10:30 uur gaan de deuren open en kunt u de rapporten desgewenst onder embargo inzien. Om 11.15 uur begint de bijeenkomst met de overhandiging van de rapporten door PBL-directeur Hans Mommaas en CPB-directeur Laura van Geest aan Klimaatberaad-voorzitter Ed Nijpels, gevolgd door inhoudelijke presentaties van het PBL en het CPB. Na afloop is er uitgebreid gelegenheid voor het stellen van vragen en voor interviews.

1538123400

    Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag
okt 2

Seminar: Productiviteitsontwikkeling

Op 2 oktober organiseren het Centraal Planbureau en de Directie Algemene Economische Politiek (EZK) een seminar over de vertraging van de productiviteitsgroei. Een gedetailleerde beschrijving kunt u vinden in de bijlage. Het ochtendprogramma richt zich op de relatie tussen de ontwikkeling van mark-ups en productiviteit. Het middagprogramma gaat in op de koplopers-volgers discussie en de impact van digitalisering op de productiviteitsontwikkeling. U kunt deelnemen aan een of beide onderdelen.

1538465400

    Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Bezuidenhoutseweg 73, 2594 AC Den Haag
nov 14

10th Health Policy Workshop "Benchmarking Nursing Homes"

The Dutch Healthcare Authority (NZa), the Netherlands Bureau for Economic Policy Analysis (CPB), the Ministry Health, Welfare and Sport (VWS), the National Institute for Public Health and the Environment (RIVM), and the Tilburg Law and Economics Center of Tilburg University (TILEC) jointly organize a series of 'Health Policy Workshops'. These workshops cover relevant and highly debated topics in health care, and provide a platform for knowledge exchange and discussion between policy makers and researchers working in this field.

1542196800

    CPB-kantoor, Bezuidenhoutseweg 30, Den Haag