Abonneer u op de CPB-nieuwsbrief, alerts en rss

U kunt op verschillende manieren op de hoogte worden gehouden van het werk van het CPB. Het CPB verstuurt maandelijks een digitale nieuwsbrief. Daarnaast kunt u per e-mail of rss meldingen ontvangen wanneer het CPB nieuw onderzoek of nieuwe analyses en ramingen publiceert.

Abonneer u op een verzendlijst

Voor het aan- en afmelden op een verzendlijst hebben we alleen uw e-mailadres nodig. Na het aan- en afmelden ontvangt u een e-mail met het verzoek uw keuze te bevestigen. Meldt u hier aan.

Informatie over CPB Seminars (CPB Agenda)

Seminars
Het CPB organiseert seminars voor wetenschappers. Tijdens deze seminars, die vrijwel altijd op een dinsdagmiddag worden gehouden van 13.00 - 14.00 uur, worden academic papers gepresenteerd en besproken.

Policy seminars
Het CPB organiseert met regelmaat ook policy seminars voor beleidsmakers, wetenschappers en belanghebbenden. Deze policy seminars zijn bedoeld als een discussiepodium en de nadruk van de gepresenteerde analyses ligt altijd op de implicaties voor beleid. Deze policy seminars worden gehouden op donderdagen van 13.00 - 14.00 uur.

Voor een actuele lijst van CPB Seminars, bekijk de agenda.

Abonneer u op rss-feeds

Het CPB biedt een aantal rss-feeds aan. 'Really simple syndication' (rss) is een manier om bij te houden of op een website nieuwe informatie is geplaatst. U hoeft daarvoor de website niet te bezoeken.

Door u te abonneren op een rss-feed, krijgt u bericht op het moment dat het CPB iets nieuws op de website plaatst. Veel andere websites bieden deze service ook aan.

Reader

U heeft hiervoor wel een zogeheten rss-reader nodig. Er zijn veel verschillende rss-readers. Sommige zijn betaald, maar veel zijn gratis. Sommige moet u downloaden en op uw computer installeren, andere weer niet. Sommige browsers (bijvoorbeeld recente versies van Internet Explorer, Firefox en Safari) bieden ook rss-functionaliteit aan.

Wilt u meer weten over rss? Op http://rss.startpagina.nl/ vindt u meer informatie over rss en een overzicht van rss-readers.

Rss-feeds

naar boven