15 december 2020

Stageplek interne communicatie/redactie

Zoek jij een leuke en interessante communicatiestage? Wil je aan de slag bij een organisatie die werkt aan actuele, maatschappelijke vraagstukken? Heb je interesse in economische vraagstukken en interne communicatie/redactie? Dan gaan we graag met jou in gesprek!
Main image

Het Centraal Planbureau doet wetenschappelijk economisch onderzoek dat politici en beleidsmakers gebruiken bij het nemen van besluiten over beleidsvraagstukken. De komende periode staat in het teken van het doorrekenen van de verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen.

Downloads

Pdf, 162.2 KB

Wat ga jij doen?

Als stagiair interne communicatie/redactie van het Centraal Planbureau ben je onderdeel van een team van 6 mensen die verantwoordelijk zijn voor persvoorlichting, redactie van teksten, website, video’s, infographics en sociale media van het bureau.

Zeker nu is interne communicatie heel belangrijk om medewerkers betrokken te houden bij het bureau. Als stagiair interne communicatie ga jij als reporter op zoek naar intern nieuws om via onze interne kanalen te delen.  Eventueel kun je daarna bij ons ook je eindopdracht doen.

Wat bieden we?

We bieden jou voor minimaal 4 maanden een inspirerende werkomgeving en een veelzijdig en enthousiast team, waarmee je in staat wordt gesteld om praktijkervaring op te doen als communicatiemedewerker. De stagevergoeding is EUR 635 bruto. Deze vergoeding is gebaseerd op een 40-urige werkweek. 

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een hbo of wo-opleiding communicatie of vergelijkbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je beschikt over vlotte pen en bent creatief.
  • Je bent gedreven en je stapt gemakkelijk op anderen af;
  • Pro-activiteit en initiatief nemen zijn jouw kwaliteiten;
  • Je bent zelfstandig, goed in plannen en communicatief vaardig

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Messelink (06-27208196).
Je brief met motivatie en cv stuur je uiterlijk 31 maart naar ons via een web-formulier:  https://cpb.onlinevacatures.nl/job/173663/apply 

Contactpersonen

Foto Petra Messelink
Petra Messelink +31 6 27208196 Lees verder