19 maart 2020

Managementondersteuner voor de directeur

Voor de afdeling Interne Zaken zoeken wij een managementondersteuner voor de directeur. Een managementondersteuner die als vakinhoudelijke professional wendbaar is, gericht is op samenwerken en klantwaarde hoog in het vaandel heeft staan. De managementondersteuner die zelf mogelijkheden ziet en pakt en elke dag met plezier naar het werk gaat.

De afdeling Interne zaken en beheer is verantwoordelijk voor de financiële administratie, personeelszaken, post- en archiefbeheer, facilitaire zaken, biedt het gehele CPB secretariële ondersteuning via de secretaresse-pool en is verantwoordelijk voor de bibliotheek.  
Je maakt als managementondersteuner voor de directeur deel uit van de secretaresse-pool. De pool bestaat uit 5 secretaresses. Het hoofd Interne Zaken geeft leiding aan de secretaresse-pool.

Downloads

Pdf, 132.6 KB

Je verzorgt secretariële en administratieve ondersteuning voor de directeur. Je signaleert het werk dat moet worden uitgevoerd en weet welke prioriteiten er gesteld moeten worden. Je regelt vergaderingen en zorgt voor een proactieve registratie en archivering van werk- en vergaderdossiers. Je verzorgt de correspondentie, deels met behulp van standaardbrieven in de huisstijl, deels stel je zelf brieven en E-mails op. Dat je weet om te gaan met telefoongesprekken (zowel in het Nederlands als in het Engels) en elektronisch agendabeheer spreekt voor zich. Ook ontvang je bezoekers. Je ondersteunt de directiesecretaris bij het voorbereiden van onder meer de vergaderingen van het CPB-managementteam en de Centrale Plancommissie. Je helpt mee aan het organiseren van seminars en congressen.

Je werkt in een dynamische context. Dat vraagt wel wat van je op het gebied van pro-activiteit en flexibiliteit. Je bent in staat initiatieven te nemen. Je werkt zelfstandig. Je bent iemand die in drukke periodes het hoofd koel houdt.

Functie-eisen
Wij zoeken voor deze afwisselende functie een doortastende en flexibele managementondersteuner die eigen initiatief toont, zelfstandig kan werken en goed functioneert in teamverband. Je hebt inzicht in ambtelijke en politieke belangen en gevoeligheden. Je kunt goed organiseren en beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je weet om te gaan met vertrouwelijke, personele en bedrijfsmatige informatie die je tijdens je werk onder ogen krijgt.

Je bent accuraat en stressbestendig. Je hebt een MBO werk- en denkniveau, een afgeronde secretaresse- opleiding en ruime werkervaring als managementondersteuner. Je hebt ervaring met internet, tekstverwerking (Word) , Excel en IBABS. Je bent vaardig in het bijhouden van dossiers en het te woord staan van medewerkers en externen. Je hebt inzicht in functionele verhoudingen, belangen, gevoeligheden en relevante administratieve processen binnen de organisatie. Je bent in staat een relevant netwerk te onderhouden.  Ervaring binnen de Rijksoverheid is een pre. 

Omschrijving organisatie
Het Centraal Planbureau doet wetenschappelijk economisch onderzoek dat politici en beleidsmakers gebruiken bij het nemen van besluiten over beleidsvraagstukken. 

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek van 36 uur maximaal EUR 3135,65 bruto per maand (schaal 7 sector Rijk). De rijksoverheid heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een mooi salaris, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Maar ook betaald ouderschapsverlof, vergoeding woon-werkverkeer, een uitgebreid scala aan opleidingen en mogelijkheden voor thuis werken. Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. 

Informatie over de vacature is te verkrijgen bij: Mardi Brouwer, hoofd Interne zaken, telefoon: 06-11376487

Solliciteren tot 1 april 2020 bij: Manuela Yousef, HR ondersteuner, M.Yousef@cpb.nl

Het Centraal Planbureau streeft ernaar een werkgever te zijn waar iedere medewerker, ongeacht leeftijd, sekse, geaardheid, etnische afkomst en arbeidsbeperking, voor wil werken. Werken aan maatschappelijke vraagstukken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. 

Contactpersonen

Foto Mardi Brouwer
Mardi Brouwer +31 6 11376487 Lees verder