This publication is in Dutch, there is no English translation!
Announcement

Persuitnodiging hybride achtergrondbriefing raming maart 2024 (CEP)

Op donderdag 22 februari om 12.00 uur publiceert het Centraal Planbureau het Centraal Economisch Plan 2023 (CEP). CPB-directeur Pieter Hasekamp licht de raming om 13.00 uur op achtergrondbasis toe aan geïnteresseerde journalisten. Na afloop van de achtergrondbriefing is hij beschikbaar voor quotes. U dient zich vooraf aan te melden voor de (hybride) bijeenkomst.

Date
February 22, 2024
Time
13:00 - 14:00
Location
Bezuidenhoutseweg 30 in Den Haag en digitaal via Webex Meetings

Het Centraal Economisch Plan (CEP) bevat een actualisatie van vooruitzichten voor de economie en de overheidsfinanciën tot en met 2025. Daarnaast bevat de raming een doorkijk naar 2032 (de middellangetermijnverkenning). 

Aanmelden

Journalisten die de achtergrondbriefing willen bijwonen, dienen zich vooraf aan te melden bij Jeannette Duin, woordvoerder van het CPB. Contactgegevens: j.e.c.duin@cpb.nl; 06 15698340. Graag aangeven of u de bijeenkomst digitaal of in de zaal wilt bijwonen. 

Deze achtergrondbriefing is alleen bedoeld voor journalisten. 

Overige geïnteresseerden

Voor overige geïnteresseerden (niet-journalisten) organiseert het CPB op 28 februari een webinar waarin het CEP wordt toegelicht door projectleider Eva van der Wal. Op die dag verschijnt ook het CEP-verantwoordingsdocument met meer uitgebreide achtergrondinformatie. Zie de CPB-agenda voor meer informatie en aanmelden. 

Contacts