This publication is in Dutch, there is no English translation!
March 15, 2021

Persuitnodiging achtergrondbriefing CEP 2021 en middellangetermijnverkenning

Op woensdag 31 maart om 08.00 uur publiceert het Centraal Planbureau het Centraal Economisch Plan 2021 (CEP) en een actualisatie van de middellangetermijnkverkenning (MLT). CPB-directeur Pieter Hasekamp licht de raming en de MLT om 09.00 uur op achtergrondbasis toe aan geïnteresseerde journalisten. Na afloop van de achtergrondbriefing is hij beschikbaar voor quotes. U dient zich vooraf aan te melden voor de (digitale) bijeenkomst.

Het Centraal Economisch Plan bevat een actualisatie van de economische vooruitzichten tot en met 2022. De update van de middellangtermijnverkenning biedt een doorkijk naar de periode 2022-2025. In verband met het doorrekenen van de verkiezingsprogramma’s, verschijnt de CEP dit jaar iets later dan gebruikelijk en wordt er ook geen samenvatting vooraf gepubliceerd.   

Datum: woensdag 31 maart 2021.
 
Tijd: 09.00 uur tot uiterlijk 10.30 uur. Na afloop van de briefing is CPB-directeur Pieter Hasekamp beschikbaar voor quotes. 

Locatie: in verband met de coronamaatregelen vindt deze bijeenkomst digitaal plaats via Webex Meetings.

NB Mocht u voor televisie of radio in ons gebouw (B30) quotes willen opnemen, dan kan dat worden geregeld, maar verzoek om dit tijdig door te geven i.v.m. de coronamaatregelen. 

Aanmelden
Journalisten die aan de bijeenkomst willen deelnemen, kunnen zich vooraf aanmelden via Jeannette Duin, woordvoerder CPB. Contactgegevens: j.e.c.duin@cpb.nl, 06 15698340. De achtergrondbriefing is alleen bedoeld voor journalisten.

Overige geïnteresseerden
Voor overige geïnteresseerden (niet-journalisten) organiseert het CPB op 31 maart om 14.00 uur een webinar waarin ook zowel de CEP als de MLT worden toegelicht door projectleider Wim Suyker. Wie zich hiervoor wil aanmelden, kan een e-mail sturen naar J.L.Verbruggen@cpb.nl. Zie de CPB-agenda voor meer informatie.

Contacts