Aankondiging

Webinar CEP 2021 en middellangetermijnverkenning

Op woensdag 31 maart om 08.00 uur publiceert het Centraal Planbureau het Centraal Economisch Plan 2021 (CEP) en een actualisatie van de middellangetermijnkverkenning (MLT). Voor iedereen die hierin is geïnteresseerd organiseert het CPB op 31 maart om 14.00 uur een webinar, waarin projectleider Wim Suyker een toelichting geeft op de cijfers. Tijdens deze digitale bijeenkomst is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. U dient zich vooraf aan te melden.

Datum
31 maart 2021
Tijd
14:00 - 15:00
Locatie
Webex Meetings

Het Centraal Economisch Plan bevat een actualisatie van de economische vooruitzichten tot en met 2022. De update van de middellangtermijnverkenning biedt een doorkijk naar de periode 2022-2025. In verband met het doorrekenen van de verkiezingsprogramma’s, verschijnt de CEP dit jaar iets later dan gebruikelijk en wordt er ook geen samenvatting vooraf gepubliceerd.   

In verband met de coronamaatregelen vindt deze bijeenkomst digitaal plaats via Webex Meetings.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor het webinar door een e-mail te sturen naar J.L.Verbruggen@cpb.nl o.v.v. webinar CEP. U ontvangt voorafgaand aan de bijeenkomst per mail de informatie om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Voor journalisten organiseert het CPB op diezelfde dag om 09.00 uur een achtergrondbriefing.