This publication is in Dutch, there is no English translation!
Announcement

Webinar raming maart 2024 (CEP 2024)

Op donderdag 22 februari publiceert het Centraal Planbureau het Centraal Economisch Plan 2024 (CEP), inclusief een doorkijk naar 2032. Op 28 februari volgt het bijbehorende verantwoordingsdocument met meer gedetailleerde achtergrondinformatie. Voor iedereen die hierin is geïnteresseerd organiseert het CPB op 28 februari van 13.00 – 14.00 uur een webinar, waarin projectleider Eva van der Wal een toelichting geeft op de gepubliceerde cijfers. Tijdens deze digitale bijeenkomst is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. U dient zich vooraf aan te melden.

Date
February 28, 2024
Time
13:00 - 14:00
Location
Digitaal via Webex Meetings

Het Centraal Economisch Plan (CEP) bevat een actualisatie van vooruitzichten voor de economie en de overheidsfinanciën tot en met 2025. Daarnaast bevat de raming een doorkijk naar 2032 (de middellangetermijnverkenning). Op 22 februari wordt deel 1 uitgebracht met de belangrijkste kerngegevens. Op 28 februari verschijnt het bijbehorende verantwoordingsdocument met meer gedetailleerde achtergrondinformatie. Daarnaast publiceert het CPB op die dag een uitgebreide beschouwing op de arbeidsmarktkrapte.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het webinar door een e-mail te sturen naar secrpool@cpb.nl o.v.v. webinar CEP. U ontvangt voorafgaand aan de bijeenkomst per mail de informatie om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Journalisten

Voor journalisten organiseert het CPB op donderdag 22 februari een achtergrondbriefing over het CEP
 

Contacts