This publication is in Dutch, there is no English translation!
Announcement

Achtergrondbriefing Juniraming

Op dinsdag 22 juni publiceert het Centraal Planbureau de juniraming. CPB-directeur Pieter Hasekamp licht de raming om 09.00 uur op achtergrondbasis toe aan geïnteresseerde journalisten. Na afloop van de achtergrondbriefing is hij beschikbaar voor quotes. U dient zich vooraf aan te melden voor de (digitale) bijeenkomst. De juniraming wordt om 08.00 uur gepubliceerd op onze website.

Date
June 22, 2021
Time
09:00 - 10:30
Location
Webex Meetings

De juniraming is de actualisatie van de economische vooruitzichten tot en met 2022. Daarbij is er een update van de middellangtermijnverkenning tot en met 2025. Na afloop van de briefing is CPB-directeur Pieter Hasekamp beschikbaar voor quotes. 

Aanmelden
Journalisten die aan de bijeenkomst willen deelnemen, kunnen zich vooraf aanmelden via Jeannette Duin, woordvoerder CPB. Contactgegevens: j.e.c.duin@cpb.nl, 06 15698340. De achtergrondbriefing is alleen bedoeld voor journalisten.

Overige geïnteresseerden
Voor overige geïnteresseerden (niet-journalisten) organiseert het CPB op 22 juni om 14.00 uur een soortgelijke digitale bijeenkomst, geleid door projectleider Wim Suyker. Wie zich hiervoor wil aanmelden, kan een e-mail sturen naar J.L.Verbruggen@cpb.nl. Zie de CPB-agenda voor meer informatie.

Contacts