Aankondiging

Webinar Juniraming

Op dinsdag 22 juni publiceert het Centraal Planbureau de juniraming. Voor iedereen die hierin is geïnteresseerd organiseert het CPB op 22 juni om 14.00 uur een webinar, waarin projectleider Wim Suyker een toelichting geeft op de cijfers. Tijdens deze digitale bijeenkomst is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. U dient zich vooraf aan te melden. De juniraming wordt om 08.00 uur gepubliceerd op onze website. Voor journalisten wordt er vroeg in de ochtend een soortgelijke achtergrondbriefing georganiseerd.

Datum
22 juni 2021
Tijd
14:00 - 15:00
Locatie
Webex Meetings

De juniraming is de actualisatie van de economische vooruitzichten tot en met 2022. Daarbij  is er een update van de middellangtermijnverkenning tot en met 2025. 

In verband met de coronamaatregelen vindt deze bijeenkomst digitaal plaats via Webex Meetings.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor het webinar door een e-mail te sturen naar J.L.Verbruggen@cpb.nl o.v.v. webinar Juniraming. U ontvangt voorafgaand aan de bijeenkomst per mail de informatie om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Voor journalisten organiseert het CPB op diezelfde dag om 09.00 uur een achtergrondbriefing over de juniraming en middellangetermijnverkenning, met een toelichting van CPB-directeur Pieter Hasekamp. 

Contactpersonen

Jeannette Verbruggen