Aankondiging

Open Dag 2019

Ben jij je aan het oriënteren op een baan en wil je weten of het CPB iets voor jou is? Kom dan naar onze Open Dag op 15 januari 2019!

Datum
15 januari 2019
Tijd
12:30 - 17:00
Locatie
Bezuidenhoutseweg 30, Den Haag

Meer informatie of je opgeven?
Stuur dan een mail naar Jeannette Verbruggen, J.L.Verbruggen@cpb.nl. Als je naar de Open Dag wilt komen, mail dan ook je cv. Het aantal plaatsen is beperkt. Zo nodig zal op basis van je cv een selectie worden gemaakt. Actuele informatie kun je vinden op www.cpb.nl/vacatures.

Downloads

Engels, Pdf, 70.7 KB
Pdf, 579.1 KB

Vacature Wetenschappelijk medewerker bij het CPB
Het Centraal Planbureau doet wetenschappelijk onderzoek dat politici en beleidsmakers gebruiken bij het nemen van besluiten over beleidsvraagstukken. Als wetenschappelijk medewerker ga jij aan de slag met complexe vraagstukken die je benadert vanuit verschillende en soms onverwachte invalshoeken.

Wij werven wetenschappelijk medewerkers binnen diverse sectoren van het Centraal Planbureau.

Je werkt binnen een team van hoogopgeleide professionals aan beleidsrelevant economisch onderzoek. Je houdt je onder meer bezig met het opzetten en uitvoeren van beleidsanalyses en het praktisch toepassen van economische of statistische theorie bij complexe vraagstukken. Op termijn word je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van kwalitatief hoogstaand onderzoek. Je beantwoordt daarbij vragen van onder meer de regering en ministeries. Daarbij houd je rekening met diverse belangen en externe ontwikkelingen. Je gebruikt en ontwikkelt veelal wetenschappelijke methoden en technieken. Je publiceert en presenteert de onafhankelijke analyses voor verschillende doelgroepen: beleid en wetenschap. Binnen het Centraal Planbureau krijg je de mogelijkheid om door te groeien tot een ervaren senior wetenschappelijk medewerker.

Geïnteresseerd in de functie?
Informatie over deze vacature kan ook worden ingewonnen bij dr. Peter Zwaneveld, voorzitter van de sollicitatiecommissie (06- 15828119), p.j.zwaneveld@cpb.nl of dr. A. van der Horst, sectorhoofd Macro-Analyse (06- 52526165), A.van.der.horst@cpb.nl. We werven voor ongeveer 7 vacatures. Actuele informatie kun je vinden op www.cpb.nl/vacatures. De vacatures staan online op 7 januari en sluiten op zondag 10 februari.  Informatie over de werving kan worden ingewonnen bij Claudia Presenti, c.presenti@cpb.nl