Policy seminar

Policy seminar: concurrentie op markt voor zorgverzekeringen

Donderdag 17 maart geeft Marinus Imthorn (ACM) een presentatie getiteld "concurrentie op markt voor zorgverzekeringen"

Datum
17 maart 2016
Tijd
00:00
Locatie
CPB-kantoor, Van Stolkweg 14, Den Haag

Tijdstip: 13.00-14.00 uur
Locatie: CPB-kantoor, Van Stolkweg 14, Den Haag

Presentatie: Marinus Imthorn (ACM)

Discussiant: Robin Zoutenbier (CPB)

Voertaal: Nederlands

Aanmelden: U kunt zich hier aanmelden voor dit seminar.

Samenvatting onderwerp:
Presentatie van het onderzoek van ACM naar de markt voor zorgverzekeringen. Hierin concludeert ACM dat er ruimte is voor versterking van de concurrentie in de zorgverzekeringsmarkt. Zie https://www.acm.nl/nl/download/publicatie/?id=15504 voor het rapport van ACM.

Policy seminars
Het CPB organiseert met regelmaat Policy seminars voor beleidsmakers, wetenschappers en belanghebbenden. Deze policy seminars zijn bedoeld als een discussiepodium en de nadruk van de gepresenteerde analyses ligt altijd op de implicaties voor beleid. Deze policy seminars worden gehouden op donderdagen van 13.00 - 14.00 uur.

Seminars
Het CPB organiseert ook seminars voor wetenschappers. Tijdens deze seminars, die vrijwel altijd op een dinsdagmiddag worden gehouden van 13.00 - 14.00 uur, worden academic papers gepresenteerd en besproken.

Afmelden voor de alertingsservice
Vanaf het moment dat u zich aanmeldt voor een seminar wordt u per email op de hoogte gehouden van nieuwe seminars. Hier kunt u zich afmelden voor deze alertingsservice (Let op: gebruik bij afmelden wel de verzend-knop!)

Contactpersonen