Policy seminar

Policy seminar "De meerwaarde van een Nationale Investeringsbank"

Donderdag 23 maart geven Olivier Labe (BNG) en Jeroen Lammers (VNO-NCW) een presentatie getiteld "De meerwaarde van een Nationale Investeringsbank".

Datum
23 maart 2017
Tijd
00:00
Locatie
CPB-kantoor, Bezuidenhoutseweg 30, Den Haag, zaal 2, Zeedistelzaal

Tijdstip: LET OP! 11.30-12.30 uur
Locatie: CPB-kantoor, Bezuidenhoutseweg 30, Den Haag, zaal 2, Zeedistelzaal

Presentatie: (DNB) Olivier Labe (BNG) en Jeroen Lammers (VNO-NCW)

Discussiant: geen

Voertaal: Nederlands

Aanmelden: U kunt zich vanaf 24 januari 2017 hier aanmelden voor dit seminar.

Een geldige ID-pas is verplicht voor externe bezoekers. De wachttijd bij de receptie kan 5 à 10 minuten duren. Bent u in het bezit van een Rijkspas? Dan kunt u direct doorlopen naar de seminarzaal, indien u van te voren het volgende formulier heeft ingevuld: InterDepartementale Toegang.

Samenvatting onderwerp:
Nederland heeft geen Nationale Investeringsbank (NIB), in tegenstelling tot veel andere Europese landen. Volgens verschillende organisaties en politieke partijen kan een NIB waardevol zijn, bijvoorbeeld bij het financieren van de energietransitie. Olivier Labe (BNG) en Jeroen Lammers (VNO-NCW) gaan tijdens dit polinar in op de meerwaarde van een NIB ten opzichte van de huidige situatie.

Het CPB organiseert seminars voor wetenschappers. Tijdens deze seminars worden academic papers gepresenteerd en besproken. Seminars worden gehouden op dinsdagen van 13.00 u. - 14.00 u.

Het CPB organiseert policy seminars voor beleidsmakers, wetenschappers en belanghebbenden. Bij deze CPB polinars ligt de nadruk op de implicaties voor beleid. Polinars worden gehouden op donderdagen van 13.00 u. - 14.00 u.

Afmelden voor de alertingsservice
Vanaf het moment dat u zich aanmeldt voor een seminar wordt u per email op de hoogte gehouden van nieuwe seminars. Hier kunt u zich vanaf 24 januari 2017 afmelden voor deze alertingsservice (Let op: gebruik bij afmelden wel de verzend-knop!)

Contactpersonen