Conferentie

SIMPATIC: tweede jaarlijkse congres

Het onderzoeksteam van het SIMPATIC-project organiseert van 2 tot en met 4 april 2014 zijn tweede jaarlijkse congres in Den Haag. SIMPATIC is een gezamenlijk onderzoeksproject dat wordt gefinancierd door het 'Zevende Structuur Programma' van de Europese Unie en gecoördineerd door het onderzoeksinstituut Bruegel.

Datum
2 april 2014
Tijd
02-04-2014 00:00 - 04-04-2014 00:00
Locatie
Den Haag

Locatie: Centraal Planbureau en het ministerie van Economische Zaken, Den Haag

Inschrijven

SIMPATIC voorziet beleidsmakers van uitgebreide en operationele instrumenten voor een betere beoordeling van de invloed van het onderzoeks- en innovatiebeleid in Europa, waarmee Europese innovatiebeleidsmakers de EU2020-uitdagingen beter te lijf kunnen.

Gedurende de drie dagen van wetenschappelijke en beleidsmatige bijeenkomsten zullen tussenresultaten worden gepresenteerd voor de politieke en academische gemeenschap op alle onderzoeksgebieden (micro, macro, groen en sociaal), evenals een conceptrapport over de invloed van RTD-beleidseffecten, uitgevoerd door Reinhilde Veugelers (te publiceren in februari 2015).

Dit congres brengt hoog aangeschreven deelnemers samen, waaronder EU-functionarissen, actieve en voormalige senior-beleidsmakers, erkende academische experts en specialisten uit het bedrijfsleven.

Downloads