Workshop

CPB/SCP-Workshop: Gemeentelijk inkoopbeleid op de markt voor Wmo-voorzieningen en de gevolgen voor de burger

De decentralisatie van zorg- en ondersteuningstaken naar gemeenten gaat samen met een andere organisatie van de markten waarop deze zorgvoorzieningen worden ingekocht. Kunnen gemeenten met hun inkoopbeleid op deze markten sturen op prijzen, toetreding van nieuwe aanbieders en de verdeling van de markt over aanbieders? En wat merken burgers uiteindelijk van het inkoop- en eigenbijdragebeleid dat hun gemeente voert?

Datum
10 april 2017
Tijd
00:00
Locatie
Bezuidenhoutseweg 30, Den Haag

Deze vragen staan centraal tijdens de CPB/SCP-workshop ‘Gemeentelijk inkoopbeleid op de markt voor Wmo-voorzieningen en de gevolgen voor de burger’, die op maandag 10 april van 14:30 tot 17:00 plaatsvindt aan de Bezuidenhoutseweg 30 (B30) in Den Haag. Bij deze nodigen wij u van harte uit om deze workshop bij te wonen.

Tijdens deze workshop presenteren het Centraal Planbureau (CPB) en het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) de gezamenlijke studie naar de markt voor huishoudelijke hulp die recentelijk is uitgebracht. Daarnaast staan bijdragen van Marco Varkevisser, universitair hoofddocent gezondheidseconomie, en Lucy Kok, hoofd van het cluster Zorg en Zekerheid bij SEO Economisch Onderzoek, op het programma.

Programma:
14:30-15:00                       
Registratie en ontvangst met koffie/thee
15:00-17:00                        Workshop met bijdragen van Marco Varkevisser, Remco van Eijkel, Ab van der Torre en Lucy Kok
17:00-18:00                        Borrel

Als u belangstelling heeft om deze workshop bij te wonen, kunt u zich tot 7 april per e-mail aanmelden bij Jeannette Verbruggen, J.L.Verbruggen@cpb.nl . Vermeld in uw e-mail graag uw naam en organisatie.

Vergeet op de dag van de workshop niet om uw Identiteitsbewijs mee te nemen!

Downloads

Contactpersonen

Jeannette Verbruggen