Aankondiging

EW Economie-lezing door Pieter Hasekamp

Op maandagavond 26 juni houdt CPB-directeur Pieter Hasekamp de EW Economie-lezing in De Rode Hoed in Amsterdam. De titel van zijn lezing is ‘Van investeren én verdelen komt de winst’. Kaarten zijn nu te bestellen!

Datum
26 juni 2023
Tijd
20:00 - 22:00
Locatie
De Rode Hoed in Amsterdam

Pieter Hasekamp zal ingaan op de verhouding tussen overheid en bedrijfsleven en op het toekomstperspectief voor de Nederlandse economie. Centraal staat de vraag hoe Nederland van een compensatiesamenleving kan overstappen naar een investeringsmaatschappij. 

In de EW Economie-lezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving. De lezing is een initiatief van de redactie van EW en geldt als tegenhanger van de jaarlijkse HJ Schoo-lezing. Het is de zesde editie van de lezing. Voorgaande sprekers waren Ben van Beurden (Shell), Pieter Elbers (KLM), Frans van Houten (Philips), Jacco Vonhof (MKB-Nederland) en Nancy McKinstry (Wolters Kluwer).

De lezing vindt plaats in De Rode Hoed in Amsterdam en begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Zie de website van EW voor meer info en het bestellen van kaarten: ewmagazine.nl/economielezing2023.

Contactpersonen