Over deze website

Aan deze website en de informatie die u erop kunt vinden wordt veel aandacht besteed. Heeft u toch opmerkingen of vragen, stuur die dan naar webmaster@cpb.nl.

Toegankelijkheid

Wij proberen deze website zo te onderhouden dat iedereen toegang heeft tot de informatie die wordt aangeboden. Wij doen ons best om de webrichtlijnen te volgen en te voldoen aan het Waarmerk drempelvrij.nl.

Privacy

Het CPB gebruikt de persoonsgegevens die u op deze website achterlaat, alleen voor het doel waartoe u die gegevens hebt achtergelaten. Lees ook ons Privacy Statement.

Als u zich bijvoorbeeld abonneert op E-mail Alerts voor Persberichten, Cijfers, Publicaties of Agenda-items, dan vragen wij u om uw e-mailadres zodat wij de E-mail Alerts kunnen verzenden. Wij gebruiken in dit geval uw e-mailadres alleen voor het toezenden van de E-Mail Alerts en nergens anders voor.

Publicaties en bestanden downloaden

Bijna alle publicaties van het CPB zijn gratis beschikbaar op deze website. Publicaties kunt u als pdf-bestand downloaden. In een aantal gevallen worden cijfers aangeboden in een spreadsheet of excel-bestand.

U kunt publicaties of bestanden downloaden door op de link 'download' te klikken. Het bestand wordt dan geopend of u kunt het bestand op uw computer opslaan. Het kan ook dat u moet kiezen met welk programma u het bestand wil openen.

Voor het openen van een pdf-bestand heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Dit programma is gratis en u kunt het downloaden vanaf www.adobe.com.

Colofon

Ontwerp: Kees TM geïnspireerd door de Rijkshuisstijl.

Technische realisatie: Xedia en CPB.

Opmerkingen

Heeft u opmerkingen of vragen over deze website? Gebruik het contactformulier of stuur een mail naar: websupport@cpb.nl.