Aankondiging

Persuitnodiging achtergrondbriefing raming maart 2022 (CEP 2022)

Op woensdag 9 maart 08.00 uur publiceert het Centraal Planbureau het Centraal Economisch Plan 2022 (CEP), inclusief een actualisatie van de middellangetermijnverkenning na verwerking van het coalitieakkoord. CPB-directeur Pieter Hasekamp licht de raming om 09.30 uur op achtergrondbasis toe aan geïnteresseerde journalisten. Na afloop van de achtergrondbriefing is hij beschikbaar voor quotes. U dient zich vooraf aan te melden voor de (digitale) bijeenkomst.

Datum
9 maart 2022
Tijd
09:30 - 11:00
Locatie
Digitaal via Webex Meetings

Het Centraal Economisch Plan bevat een actualisatie van de economische vooruitzichten voor 2022, en de eerste CPB-raming van 2023.

Na afloop van de briefing is CPB-directeur Pieter Hasekamp beschikbaar voor quotes. 

NB Mocht u voor televisie of radio in ons gebouw (Bezuidenhoutseweg 30 in Den Haag) quotes willen opnemen, dan is dat mogelijk, maar verzoek om dit tijdig door te geven. 

Aanmelden

Journalisten die aan de bijeenkomst willen deelnemen, kunnen zich vooraf aanmelden via Jeannette Duin, woordvoerder CPB. Contactgegevens: j.e.c.duin@cpb.nl, 06 15698340. De achtergrondbriefing is alleen bedoeld voor journalisten.

Overige geïnteresseerden

Voor overige geïnteresseerden (niet-journalisten) organiseert het CPB op 9 maart om 14.00 uur een webinar waarin het CEP wordt toegelicht door sectorhoofd Diederik Dicou. Zie de CPB-agenda voor meer informatie en aanmelden.

Contactpersonen