Aankondiging

Nederlandse Economendag 2021

Dit jaar vindt de tiende editie van de Nederlandse Economendag plaats, op 5 november 2021 in Den Haag, op de campus van de Universiteit Leiden. Na een coronajaar met weinig conferenties, hebben we dit jaar extra veel te bespreken. Het evenement is alleen toegankelijk voor leden van economenberoepsvereniging KVS. Nieuwe leden kunnen tegen een voordelig tarief lid worden in het aanmeldformulier. 

Datum
5 november 2021
Tijd
08:45 - 18:30
Locatie
Universiteit van Leiden, Campus Den Haag

Op dit moment gaan we er vanuit dat de Nederlandse Economendag met bezoekers op de locatie campus Den Haag kan plaatsvinden. Mocht het door corona toch niet mogelijk zijn om het evenement op locatie te houden, dan zal het evenement online doorgang vinden, via Zoom. U heeft dan geen recht op restitutie van uw kaartje en KVS lidmaatschap/ESB-abonnement. 

Downloads

Programma
Pdf, 364.7 KB

QR code

Tijdens de Economendag zullen we de dan geldende coronamaatregelen volgen (zie ook rijksoverheid.nl/corona). Het kan zijn dat u daarom een coronatoegangsbewijs nodig heeft voor het evenement. Hiervoor kunt u een QR code aanmaken in de CoronaCheck-app. 

Voorkeur voor sessie doorgeven

Zodra het programma definitief is, vragen wij u om door te geven welke sessies u wilt bijwonen. Zo kunnen we voorkomen dat zalen te vol zitten. U kunt nu alvast een kaartje kopen, en later inloggen om een sessie te selecteren.

Registreer nu: https://fdbusiness.swoogo.com/esb_economendag2021/register

Contactpersonen