20 juni 2007

Aankondiging: CPB-directeur Coen Teulings biedt rapport over excellentie in het onderwijs aan minister Plasterk aan

Tijdens een bijeenkomst in perscentrum Nieuwspoort op maandag 25 juni 2007 biedt directeur Coen Teulings van het Centraal Planbureau (CPB) het eerste exemplaar van de die dag te verschijnen studie 'Excellence for productivity' aan minister Plasterk van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap aan.

In dit onderzoek is bekeken wat voor de ontwikkeling van de productiviteit het belang is van enerzijds een brede basis van goed opgeleide werknemers en anderzijds toppers. Minister Plasterk zal reageren op het rapport. Ook zal Dinand Webbink, de hoofdauteur van de studie, een inhoudelijke toelichting geven.

De persconferentie vindt plaats: Op maandag 25 juni 2007 om 15.00 uur In perscentrum Nieuwspoort (zaal: Wandelganger II) Adres: Lange Poten 10, Den Haag

Vanaf maandag 25 juni om 10.00 uur is het, alleen voor vertegenwoordigers van de pers, mogelijk om, onder uitdrukkelijk embargo tot maandag 25 juni 2007 om 15.00 uur, een digitale versie van de publicatie en het persbericht toegezonden te krijgen. Wilt u deze ontvangen, stuur dan een mailtje aan Dick Morks met een verzoek hiertoe plus de toezegging dat u het embargo zult handhaven.

Voorafgaand aan de persconferentie zijn, ook weer alleen voor vertegenwoordigers van de pers, vanaf 14.00 uur exemplaren van de publicatie en het bijbehorende persbericht verkrijgbaar in perscentrum Nieuwspoort.

Vanaf 15.00 uur die dag zal alle informatie ook te verkrijgen zijn via de website van het CPB (www.cpb.nl).

Contactpersonen

Dick Morks