29 maart 2002

Aankondiging persconferentie Centraal Economisch Plan 2002

Dinsdag 2 april 2002 geeft het Centraal Planbureau (CPB) een persconferentie over de hoofdlijnen van het Centraal Economisch Plan (CEP) 2002. Tegelijkertijd zal het CPB dan een persbericht hierover uitgeven

Ter verhoging van de actualiteitswaarde brengt het CPB hoofdstuk I van het CEP naar buiten op het moment dat de stukken gereed zijn voor de drukker. Dit inleidende hoofdstuk bevat een samenvatting van het CEP 2001, inclusief de zogeheten Kerngegevenstabel 1999-2003.

Bij publicatie van het CEP 2002 op donderdag 11 april as. zal het CPB een aanvullend persbericht uitgeven waarin onder meer aandacht wordt besteed aan ontwikkelingen in afzonderlijke bedrijfstakken en aan het ‘speciale onderwerp' van dit CEP, te weten ‘Zakelijke dienstverlening en de productiviteitsagenda'.

Tijdens de persconferentie zullen dr. F.J.H. (Henk) Don, directeur van het CPB, dr. J.P. (Johan) Verbruggen, hoofd van de afdeling Conjunctuur en drs. C.L. (Kees) Jansen, hoofd van de afdeling Overheidsfinanciën, toelichting geven op en eventuele vragen beantwoorden over hoofdstuk I van het Centraal Economisch Plan 2002.

De persconferentie vindt plaats:
op dinsdag 2 april 2002 om 10.00 uur
in perscentrum Nieuwspoort (zaal: de Wandelganger I)
adres: Lange Poten 10, te Den Haag.


Voorafgaand aan de persconferentie zijn op 2 april vanaf 9.15 uur het persbericht over het CEP 2002 en exemplaren van hoofdstuk I verkrijgbaar in perscentrum Nieuwspoort.
Vanaf dinsdag 2 april 10.00 uur zal de informatie ook te verkrijgen zijn via de website van het CPB (www.cpb.nl).