14 maart 2006

AANKONDIGING PERSCONFERENTIE CPB OVER VERGRIJZINGSSTUDIE

Vrijdag 17 maart 2006 geeft het Centraal Planbureau (CPB) een persconferentie over de die dag te verschijnen studie 'Ageing and the Sustainability of Dutch Public Finances'. Tegelijkertijd zal hierover een persbericht worden uitgebracht.

Tijdens de persconferentie zal prof.dr. C. (Casper) van Ewijk, onderdirecteur van het CPB, een toelichting geven op de studie. Achter de tafel zitten ook dr.ir. P. (Peter) Kooiman, hoofd van sector Arbeidsmarkt en welvaartsstaat, en dr. E.W.M.T. (Ed) Westerhout, programmaleider Vergrijzing en pensioenen, om eventuele vragen over de studie beantwoorden.

De persconferentie vindt plaats: Op vrijdag 17 maart 2006 om 11.00 uur In perscentrum Nieuwspoort (Van der Poelzaal) Adres: Lange Poten 10, Den Haag.

Uitsluitend vertegenwoordigers van de pers kunnen vrijdagochtend 17 maart 2006, vanaf 07.00 uur (onder uitdrukkelijk embargo tot 11.00 uur die ochtend) per e-mail een digitale versie van de studie en het bijbehorende persbericht toegezonden krijgen. Wilt u dit aanvragen, stuur dan een mailtje aan Dick Morks met een verzoek plus de toezegging dat u het embargo zult handhaven.

Voorafgaand aan de persconferentie zijn op 17 maart vanaf 10.15 uur kopieën van de studie verkrijgbaar in perscentrum Nieuwspoort, wederom alleen voor vertegenwoordigers van de pers.

Vanaf vrijdag 17 maart 2006 om 11.00 uur zal de informatie ook te verkrijgen zijn via deze website.