3 juli 2002

Economische gevolgen van het strategisch akkoord

Economische gevolgen van het Strategisch Akkoord

Persbericht
Op verzoek van de informateur heeft het CPB een analyse gemaakt van de economische effecten van het strategisch akkoord.

Deze notitie doet verslag van de macro-economische effecten van de maatregelen, alsmede van de effecten op de collectieve financiën en de koopkracht. De notitie is woensdag 3 juli 2002 aan de Tweede Kamer aangeboden.

De analyse is gebaseerd op de informatie die het CPB zaterdag 29 juni ter beschikking stond. Nadien zijn nog een aantal wijzigingen doorgevoerd, die nog niet zijn meegenomen in de notitie. De definitieve rapportage zal over enige weken beschikbaar komen.

Lees ook het bijbehorende persbericht.

Deze notitie doet verslag van de macro-economische effecten van de maatregelen, alsmede van de effecten op de collectieve financiën en de koopkracht. De notitie is woensdag 3 juli 2002 aan de Tweede Kamer aangeboden. De analyse is gebaseerd op de informatie die het CPB zaterdag 29 juni ter beschikking stond. Nadien zijn nog een aantal wijzigingen doorgevoerd, die nog niet zijn meegenomen in de notitie. De definitieve rapportage zal over enige weken beschikbaar komen.

Lees meer over